Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

dimarts, de juny 08, 2010

Activitats de LF a les biblioteques penitenciàries.



L'Associació de Lectura Fàcil ha firmat un conveni de col·laboració amb la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil (SSPRJJ) del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. La signatura del conveni permetrà a l'ALF realitzar activitats a les biblioteques penitenciàries, com per exemple, la formació de bibliotecaris i usuaris en tècniques de dinamització lectora i elaboració de textos de lectura fàcil; lectures pilot per contrastar la idoneïtat dels materials LF adreçats a aquest col·lectiu; i la presentació de llibres LF.

Conveni entre Justícia i Cultura

D'altra banda, el Departament de Justícia té signat un conveni amb el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació per millorar els serveis bibliotecaris dels centres penitenciaris. Amb aquest conveni, el Departament de Cultura participa en la creació i el manteniment de les col·leccions bibliogràfiques de les presons amb l'adquisició i el préstec de col·leccions específiques, com els llibres de Lectura Fàcil. També es vol facilitar l'accés de les biblioteques dels centres penitenciaris al Sistema de préstec interbibliotecari.

Font: Equip de treball de l'ALF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada