Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

dimarts, de juliol 27, 2010

L'Associació Argadini publica el seu primer volum de poesia: Quisiera, de Núria García-Rollán.


La lectura fàcil està d'enhorabona!! Nuria García-Rollán ha publicat el seu primer llibre de poesia Quisiera, gràcies a l'ajuda i col·laboració de l'Associación Argadini. La seva discapacitat no ha sigut un obstacle perquè la Nuria escrigui aquest recull de poesies tan emotiu. Les il·lustracions del llibre les ha fet la seva germana Ana García-Rollán. El llibre inaugura la "Colección Argadini", una nova aposta de l'Associació Argadini perquè persones amb necessitats especials puguin publicar les seves poesies.

Argadini treballa per la inserció social y laboral de persones amb discapacitat, i és entitat col·laboradora de l'Associació Lectura Fàcil.

En quest enllaç, hi trobareu més informació sobre el llibre i com adquirir-lo: http://www.argadini.es/segundoRecital.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada