Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

dijous, de febrer 24, 2011

Llegim junts al CEIP 25 de setembre de Rubí.

La setmana vinent marxaré amb els meus llibres a l'escola d'educació infantil i primària 25 de Setembre de Rubí. L'objectiu és ajudar els nens de 5è curs a llegir més eficaçment i a contagiar-los una mica l'interès pels llibres. Alguns d'aquests nens tenen problemes de comprensió lectora i és bo intentar ajudar els mestres en la seva tasca diària. 

Aquesta és una activitat del tot voluntària que realitzaré als matins, en el temps diari dedicat a biblioteca, durant una mitja hora amb grups repartits en tres nivells de competència lectora, d'entre 7 a 10 alumnes. Em fa il·lusió, sobretot perquè fins ara sempre havia treballat amb adults i nouvinguts, tot i que en el passat he fet classes de català a adolescents nouvinguts, però no a nens més petits. No cal que digui que el meu fill hi serà, en un d'aquests grups, i també està content.

Compartir la lectura amb tots ells penso que ha de ser una gran experiència i, molt segurament, una gran satisfacció personal. Espero contagiar-los les ganes de llegir i motivar-los a entusiasmar-se per aquest hàbit tan meravellós com és l'aventura de la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada