Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

dimecres, de febrer 16, 2011

Webquest Diari d'una estrella a l'exili. Activitat complementària a la lectura de Les mateixes estrelles de Núria Martí.


La lectura de Les mateixes estrelles de Núria Martí ha donat tant de sí que us convido a entrar al webquest que he creat amb el nom de Diari d'una estrella a l'exili, pensat per a alumnes de nivell elemntal (E2, E3), dels cursos de català de la Secretaria de Política Lingüística (SPL).

En aquest webquest es proposa una tasca relacionada amb l'aventura de llegir i escriure, la tasca de fer de periodista i trobar algun testimoni del temps de la Guerra Civil i l'Exii i exposar per escrit el seu cas, en forma biogràfica. Es dóna detall de tots els passos que cal seguir per dur a terne l'activitat i s'ofereix, també, informació complementària que ajudi a tancar el tema treballat a les dues lectures anteriors.

Espero les vostres opinions i suggeriments per a milorar el webquest (encara en construcció, però a poc d'estar enllestit!!)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada